Fredagar

 

 

FREDAG 29 MAJ SOLVALLA

Traditionell tjuvstart av Elitloppshelgen med V65® på Solvalla. Dessutom kryddas omgången med 3 Jackpotmiljoner i sexrättspotten. Raj Brillaconala är skrälldraget i lopp 5 och spiken hittar vi i Lilla Harpers (lopp 7). För Elmo Ice går väl inte att slå efter den uppvisningen senast?

 

 

 

Oavbruten TV-underhållning under hela Elitloppshelgen

Vi bjuder på ALLT du kan tänka dig, och lite till!

Det har inte ungått någon att Elitloppet kommer bli väldigt annorlunda i år och att många likt oss kommer känna en enorm saknad över att inte kunna njuta av ett av årets absolut största högtider på plats.

Vi vill passa på att göra det lilla extra för att kunna skänka så mycket Elitloppsglädje runtom i Sverige som vi bara kan och har därför kokat ihop en helt enorm tv-sändning med en uppsjö av material för dig att ta del av - helt gratis!

Vi kommer att sända dygnet runt och programmet är fullmatat av spännande både sportsliga och spelmässiga inslag. In och kika på program-schemat redan nu så du vet när du behöver sitta bänkad (och såklart så du inte missar något du verkligen vill ta del av) 

Vi hälsar dig varmt välkommen till Elitloppet dygneTRunt! 

Läs mer om schema och innehåll här..

 

 

 

 

 

Fredag 29/5: V65-tips till Solvalla

Dagens Spels tips till fredagens V65-tävlingar på Solvalla.

Ladda ned tips som pdf

 

SPIKEN

1 SELECTED NEWS (V65-1) har visat riktigt fin kapacitet. Han inledde med två raka i bländande stil och höll storstilat som tvåa näst senast. Han var senast fullt bra som trea från svårt utgångsläge (spår tolv bakom bilen).

SKRÄLLEN

11 LOVE NO PAIN (V65-4) har visat prov på ordentlig styrka. Hon vann överlägset 6/3 och gick riktigt bra som tvåa med galopp på Axevalla näst senast, loppet vanns av kapabla Alaska Kronos. Hon måste räknas här.

 

 

Travstugans V65-Tips:

 

 

Bror Grönlund o Travmasen under trevliga former under Elitloppshelgen 2016-Ströget