V64 Torsdag 21 Februari UMÅKER

 

 

 

 

 

 

Torsdag 21/2: V64-tips till Umåker

Dagens Spels tips till torsdagens V64-tävlingar på Umåker.

Tips till Umåker

 

 

V64-tips från Vi Tippa

Tips till kvällens V64-tävlingar.

V64 Umåker 21 feb.pdf

 

 

 

Bengt Larwik(legendarisk Jägersoreferent) Travmasen och Ulf Bengtsson(EM-mästare i Bordtennis) vid trevliga former på Hästgalan 2016

 

 

 

 

 

 

Jonsson: ”Räknar med vettig chans”
- 10 Hallsta Vinnex (V64-3) galopperade senast och det var lite förvånande då han varit väldigt stabil och skött sig på sistone. Det fanns gott om krafter kvar och han kändes jättefin och gör även så efteråt. Han är i så pass bra form att han ska kunna slåss om det och jag räknar med vettig chans, säger Magnus O Jonsson.

JENS ERIKSSON.JPG

Jens Eriksson har två vettiga chanser berättar han för norska Equus.
- 11 Polar Northug (V64-3) var väldigt bra i första starten för mig och hade vunnit med tidigare lucka. Han känns jättefin i träningen och jag är optimist i kväll. 8 Celsius Evo (V64-4) blev påkörd senast och galopperade. Han är bra och detta är nog en bättre chans än Polar Northug eftersom Celsius Evo kan göra lite mer själv i loppen, säger Jens Eriksson.

******

Näsman: ”Kommit upp i klasserna”
- 1 New Joker (V64-6/DD-2) är allt bra med och han känns fortsatt fin i jobben. Han har tjänat en hel del pengar på ganska kort tid och kommer upp i klasserna. Den här gången så möter han hästar som är tuffare och mer rutinerade än honom och det ska bli kul att se hur han står sig. Läget är perfekt och hästen är snabb från start, säger Åsa Näsman.

 
MADELENE WIKSTEN.JPG
- 9 Falcon W.F. (V64-5/DD-1) var behandlad innan senaste loppet och kommer att vara ännu lite vassare i kväll. Han gjorde ett bra lopp senast efter galoppen och han har mycket kapacitet och styrka i sig, men är lite väl känslig och lite omogen ännu. Lång distans är ett stort plus och han kan hålla samma fart länge och jag tycker att han ska vara med och slåss långt framme och ska streckas tidigt, säger Madelene Wikstén.
 
KARLSSON BJÖRN TUMME 1.JPG

- 1 Åstas Marcus (V64-3) är i fin form. Bra läge här. Öppet huvudlag. Rycktussar (gått med fast huva på slutet), hälsar Björn Karlsson via facebook.