V64 Torsdag 23 Juni Dannero

TORSDAG

 

Lunchmenyn från Mantorp och spännande att se vad Daniel Redén hunnit göra med Onion San Tooma (lopp 4) på två månader.  
Menhammar Stuteri brukar ha träffsäkra namn och Espadrillos (lopp 8) är inget undantag. Särskilt som mamman heter On Her Toes… Daniel Redén, Örjan Kihlström, fint kvallopp och innerspår är faktorer som talar för en rejäl insats.  
 
Dannero kör traditionsenligt och V64® avgörs under midnattssolens sken. Observera den senare starttiden, kl. 21:06.  
I ett klass II-försök finns det många segerbud, men spelmässigt har vi ett som sticker ut. Behind Lord (lopp 9) var ute över fel distans senast och 1640 meter passar betydligt bättre. Dessutom skoryck på alla fyra för första gången! Runt kl. 22:52 får vi veta om vi har analyserat rätt.    
 
I Rättvik är det försöks- och finallopp som gäller och Bästa Nesta (lopp 4) gör andra starten för Katja Melkko. Visst, han står hårt inne, men det här är en kommande klättrare i våra ögon.  

 

 

 

 

 

 

Torsdag 23/6: Tips till V64® på Dannero

Dagens Spels tips till torsdagens V64® på Dannero.

Ladda ned tips som pdf

 

SPIKEN
4 HUDDLSTONE (V64-1) 
spurtade bra som trea senast, men hade en omöjlig uppgift att fånga in ledaren i den snabba avslutningen. Nu kan det vara han som spetsar och då är det bra chans.

SKRÄLLEN
6 BLUE BELL (V64-5)
 har bara startat sporadiskt de senaste åren, men hon vann i enda loppet i fjol och gick bra som tvåa efter långt uppehåll senast. Från springspåret kan hon få en bra start.


V64-1

4 Huddlestone har gått bra i år med fem segrar och har redan i juni sprungit in mer än någon tidigare hel säsong. Han visade fortsatt fin form senast och är vår vinnare.
3 Staro Onyourmarks tog två segrar och en andraplats under våren och från ett bra utgångsläge ska hon räknas tidigt om hon har en bra dag.
1 S.G.Charpentier kan öppna bra och bör få en fin resa i främre träffen. Kusken känner hästen väl och duon är inte borta.
2 Xanthis de Roi har fart för att vara en outsider.

A: 4
B: 3-1-2-7
C: 8-6-5

 

V64-2

6 Algot Zonett vann från utvändigt ledaren över lång distans i oktober i fjol. Han gjorde ett mycket bra lopp i långlopp näst senast och distansen är passande för vårt tipsval.
2 Van Gogh Z.S. har tagit alla sina tre segrar i år från ledningen och vi tror att det är god chans att det blir spets här om kusken kör för den positionen.
1 Importedfrmdetroit var bra som tvåa senast och har form för att vara med långt framme.
7 Flash Hammering hade krafter kvar näst senast och vann senast.

A: 6-2
B: 1-7-3
C: 4-5

 

V64-3

10 Grude Tilla har visat fin form på slutet med två segrar i följd efter andraplatsen i maj. Mats E Djuse kör hästen för andra gången och det kan bli ny seger.
5 Hulte Alva har vunnit både från bakspår och från tillägg i år och utgångsläget ska inte vara någon nackdel. Felfri är hon med och gör upp om en tätplacering.
3 Hulte Annika visade fin styrka när hon vann senast och vi tror att hon gör ett bra lopp igen och är med där framme.
1 Pysola har form och fint läge och ska passas.

A: 10-5
B: 3-1-7-8-9-13-4-2
C: 11-12-6

 

V64-4

6 Philip Ess vann Derbyt i Östersund som fyraåring och tävlar på en fortsatt hög nivå nu nära fyra år senare. Insatserna på slutet har varit fina och han måste räknas med vinstchans.
10 B.W.Rune har gjort bra lopp senaste månaderna varje gång han har gått felfritt och givetvis duger han fint om han sköter sig.
1 Järvsöodin är på väg mot den riktiga formen och vi blir inte överraskade om han segerstrider.
5 Pydin kan få en fin position direkt och att Magnus A Djuse kör är intressant.

A: 6-10
B: 1-5-4-2-3
C: 8-7-9

 

V64-5

9 Bird Lane har fått ganska tunga lopp som trea och fyra på slutet och vi tror att hon ska segerstrida om det inte krånglar från bakspåret. Var tvåa bakom Bentley Gar i maj och möter ingen med sådan kapacitet här.
3 Cobol Eternity har tagit sina tidigare segrar över medeldistans och från ett fint läge ska hon passas tidigt.
14 A Knight's Victory har utvecklats fint i år och har varit klart förbättrad mot tidigare. En bra spurtare.
6 Blue Bell har fått lopp i kroppen efter paus.

A: 9-3
B: 14-6-8-7-5-12-11-15-1-2-13
C: 4-10

 

V64-6

1 Run N'Cola har gjort två lopp över kort distans och det har slutat med seger och en femteplats på nytt rekord. Han avslutade bra när luckan kom senast och har form för att vinna.
2 Bowling de Luxe gick bra efter uppehåll senast när han spurtade till seger på Bergsåker och ska räknas tidigt.
10 Cornerstone har fin kapacitet och blir det högt tempo på loppet blir han säkert att räkna med till slut i felfritt lopp.
8 Eagle in Disguise avslutade positivt som tvåa i årsdebuten senast.

A: 1
B: 2-10-8-9-6-3-7-5-4-11
C: 12

 

 

V64® från Vi Tippa

Tips till V64®.

V64 Dannero 23 juni

 

 

V64-Tips:

 

 

 

Speltips från Travcash:

 

 

 

 

Bengt Larwik(legendarisk Jägersoreferent) Travmasen och Ulf Bengtsson(EM-mästare i Bordtennis) vid trevliga former på Hästgalan 2016