V64 Fredag 14 December ROMME

 

 

 

Visitor vid seger14 december 2018 kl. 14:49

Fredag: V64-tips till Romme

Romme V64 Omgången:  Det var svårt på V6 i går och ingen gissade rätt. Jackpot…

 

 

V64-tips från Vi Tippa

Tips till kvällens V64-tävlingar.

V64 Romme 14 dec.pdf

 

 

Travmasen, Björn "Skräcken" Linder och "Flu" på Sundsvall Open Trot

 

 

Stallsnack V64 Romme

V64-TIPS - Romme 14/12

 
- 3 Järvsö Elviz (V64-2) var lite för laddad senast och galopperade. Han håller mycket bra form för dagen och får han ett lopp i ryggar och spara sin vassa speed så kan han växla ner samtliga, hälsar Olle Alsén.
 
SVANTE-BATH-LJ.JPG
- 3 Winnertakesitall (V64-1) gjorde ett bra lopp senast och det känns helt klart som att han är på rätt väg. Han börjar fatta vad det här med tävling går ut på och det lovar gott inför framtiden. Jag hoppas på en lika fin insats här och även om tilläggshästarna står bra till så tycker jag att min ska räknas. Inga ändringar, berättar Svante Båth via sin hemsida.
 
SUSANNE RICHTER GLAD MED SEGERGEST

Richter: ”Det ser väldigt bra ut på förhand”
Hemmaamatören Susanne Richter tränar omgångens stora favorit.
- 3 Visitor (V64-5/DD-1) vann på ett imponerande sätt senast och känns minst lika fin efteråt. Han trivs med livet och jobbar bra varför jag måste tro på honom igen. Det ser väldigt bra ut på förhand och konkurrenterna borde ha lite respekt för honom.

RÖCKLINGER BJÖRN PORTRÄTT 1.JPG

Björn Röcklinger tränar och kör favoriten i V64-avslutningen.
- 5 Västerbo Highscore är en jättefin häst som det har strulat med en del. Nu har han ett lopp i kroppen och jag var helt nöjd med vad han presterade. Loppet ska göra honom gått och ska gå framåt en hel del till den här starten. Han ska ses med chans, säger Björn Röcklinger.

4_JANSSON_KULBLIK_JUBEL_MG.JPG

Norske friskusen Henrik Kulblik kommer med två hästar i form.
- 2 Finnskog Oda (V64-2) är i toppform och jag vill helst köra henne i ryggar, men vem ska jag släppa till? Hon har varit jättebra på sistone och är bäst när hon får anfalla bakifrån. Nu är förutsättningarna sådan att jag får klura på taktiken. Hästen är i strålande författning för dagen och ska ses med chans.
- 9 Finnskog Lux (V64-3) galopperade senast då han trampade upp i en konkurrent. Han är en av de bättre hästarna i loppet och formen kan knappast bli bättre och han kan vinna om det löser sig, en outsider, säger Henrik Kulblik.

5_JOAKIM_ELFVING_SULKY_MG.JPG

Elfving: ”Form att vara i striden”
- 6 Lyx Håleryd (V64-1) blev lite för laddad senast och eftersom det var risk att hon skulle kväva sig tvingades man iväg till en tidig attack. Med tanke på det gjorde hon ett bra lopp som fyra. Läget nu passar bra och hon har tveklöst form att vara med i striden, berättar Joakim Elfving för dalatravet.se
- 11 H.E.C.Balderina (V64-3) gjorde ett bra lopp från rygg ledaren senast. Fick väl som trea något av maxutdelning. Har nu ett helt annat läge än i starterna innan. Hon tävlar dock bra även bakifrån så jag räknar med att hon gör ett bra lopp och åter tjänar en fin slant.
- 1 Mr Dream Coktail (V64-5/DD-1) har haft ett fint år. Han fick efter en solvallastart i oktober en välförtjänt paus och har i mellantiden laddat om batterierna. Har gått 20-jobb inför sin come back och allt verkar bra. Har ett passande läge men möter en del tuffa konkurrenter så i första hand smyger vi med och hoppas på en bra placering.

AJLEXES CUBANO SEGERDEFILERAR.JPG

Tomas Petterson har uttalat sig för dalatravet.se om sin duo.
- 2 Ajlexes Leif (V64-1) var riktigt bra senast då han efter tidig ledning klev undan till seger. Han har utvecklats hela tiden och det finns inget som tyder på någon formsvacka. Spåret klarar han så jag hoppas att vi kan ta hand om ledningen och sedan får vi se hur det utvecklar sig. Det är tuffare emot denna gång men han skall ändå kunna vara med och tampas om en plats bland de tre.
- 7 Ajlexes Cubano (V64-5/DD-1) gör det bra hela tiden. Tog senast på Solvalla hand om ledningen och höll tempot riktigt bra som tvåa. Han har ju visat att han går bra även bakifrån så läget med tillägg är inget som skrämmer. Däremot kan det bli tufft att ta 20 meter på Visitor som har imponerat. I första hand är det en plast bland de tre som gäller.

RAUNO PÖLLÄNEN.JPG

- 8 Västerbo Grosbois (V64-5/DD-1) håller fin form men trivdes inte med underlaget senast. Han gillar inte när banan är för lös. Blir det bara underlag som passar är han riktigt fin och formkurvan pekar tveklöst uppåt. Han är van att möta tuff konkurrens så jag tycker absolut att han skall ses med segerchans även i den här omgivningen.
- 2 Scoccans Finest (V64-6/DD-2) har hittat stilen igen efter att haft en djup svacka. Det känns som att hon är klart på rätt väg igen. Har inte visat sig vara någon startraket men det bör i varje bli en bra position från ett andraspår. Det är kanske lite tufft emot men helt borta är hon inte, hälsar Rauno Pöllänen via dalatravet.se