V64 Fredag 22 Februari ROMME

 

 

 

 

 

 

22 februari 2019 kl. 15:55

Tips Romme: ”Earn n’Burn – bränner inte”

ROMME – LOPP 4 (19:30) SPETSSTRIDEN: Bara fyra hästar återstår på startvolten och detta står…

 

 

Fredag 22/2: V64-tips till Romme

Dagens Spels tips till fredagens V64-tävlingar på Romme.

Tips till Romme

 

 

 

V64-tips från Vi Tippa

Tips till kvällens V64-tävlingar.

V64 Romme 22 feb.pdf

 

 

Travmasen, Björn "Skräcken" Linder och "Flu" på Sundsvall Open Trot

 

 

 

 

6-EARN-N-BURN-MAL-LJ.JPG

- 3 Earn N'Burn (V64-6/DD-2) har svarat för två bra lopp i rad och senast vann han på ett bra sätt utan att vara helt bottnad. Allt ser bra ut i träningen efter det och han fick ett bra spår och kan öppna ganska snabbt. Om han gör ett lika fint lopp som senast ska han räknas även om jag har lite dålig koll på vad han möter, säger Anton Sverre.

6_LINDA_SEDSTROM_GLAD_MG.JPG
Sedström: ”Det ser spännande ut”
- 6 Choco Garline (V64-2) var riktigt bra senast och lite bättre än förväntat. Han känns jättefin i jobben efter det och utvecklas hela tiden. Läget är jag helnöjd med och jag testar från början. Det ser spännande ut och jag måste vara optimist, säger Linda Sedström.
 
OSKAR J ANDERSSON 21.JPG

Andersson: ”Ännu bättre i kväll”
- 10 Guli Ruben (V64-3) galopperade senast och det tar vi inte så allvarligt på. Han har varit bra innan och tränar fint och kommer att göra en bra prestation här.
- 10 Undazzled Eyes (V64-4) var ute i ett tufft lopp senast och det blev fel. Hon håller fin form och ska vara med långt framme här.
- 2 Copimade (V64-5/DD-1) var inte märkligt senast. Han känns alertare och piggare i träningen efter det och har ett passande läge. Han kan öppna över medel och har platschans.
- 6 Radjah d'Inverne (V64-5/DD-1) var vi fullt nöjda med senast. Det var första starten efter ett litet uppehåll och han kommer att vara ännu bättre i kväll. Han ska räknas, säger Oskar J Andersson.

VOLANFAKS-PRISET111.JPG

Nilsen: ”Han känns formstark”
Per Ludvig Nilsen reser till Romme i angeläget ärende.
- 5 Vollanfaks (V64-3) var bra senast trots galopp och det var starkt gjort av honom eftersom han inte fick riktigt fäste på banan som inte var bra den dagen. Han har inte startat på några veckor, men varit med på istrav i början av februari och vässat formen. Jag är nöjd med honom och han känns formstark. I kväll möter han bra hästar samtidigt är han bra själv och med lite klaff med positionerna så räknar jag med att vi är med och slåss om segern, säger Per Ludvig Nilsen.

4_JAN_OLOV_PERSSON_GLAD_MG.JPG

Persson: ”Missgynnad av distansen”
- 4 Nordby Hugin (V64-1) gör debut i monté men jag tror att han kommer att klara sig bra i den disciplinen. Han har bra fart och jag tycker nog att man ska honom med i beräkningen även om det är bra hästar från tillägg, berättar Jan-Olov persson för dalatravet.se
- 13 Lex Peidei (V64-1) är i bra författning och har en skicklig ryttare. Han är klart gynnad av den korta distansen och eftersom det är en fin montéhäst så både hoppas och tror jag att han kommer att vara med i segertriden den här gången.
- 14 Wilda Fille (V64-1) har varit fantastisk i monté och är obesegrad för Emilia Leo. Senast gick han ett kanonlopp som tvåa i Centaurs lopp på Solvalla och visade knallform. Det är klart att han altid ska räknas men just det faktum att det är en del vassa emot och att han är klart missgynnad av den korta distansen så kanske det är värt att varna för att det kan vara en favorit i fara.
- 4 Demex (V64-3) kommer med tre raka segrar och har verkligen toppform. Han är ingen blixt första biten men kommer säkert att ”mullra på” framåt direkt. På form och att mina andra två hästar har fått sämre lägen så är han nog vår bästa chans i loppet och det är klart att han väl borde vara med och slåss om segern.
- 11 Harry Växus (V64-3) var mycket bra som trea senast och gick 1.24,0 den gången och fick ändå inte räcka till. Han är säkert lika bra som Demex men läget den här gången gör att det nog ändå kan bli svårt att räcka ända till seger, men formen den har han.
- 12 Björlifix (V64-3) var bra som tvåa bakom Demex i senaste starten. Nu har han ett för svårt utgångsläge och vi får hoppas att det löser sig skapligt och då kan han fixa en bra placering.

5_JOAKIM_ELFVING_SULKY_MG.JPG

Elfving: ”Borde vara hans tur”
- 3 Mr Dream Coktail (V64-5/DD-1) har varit jättebra länge och gick väldigt starkt sista bitensom trea i en tuff V75-final i sitt senaste lopp. Det är en häst som alltid gör sitt bästa och snart borde det väl vara hans tur att få vinna. Jag hoppas att det ska kunna bli redan nu. Nu har han ett bra läge och det gör att han kanske sitter bättre till än han gjort många gånger och det är klart att jag känner mig optimistisk, hälsar Joakim Elfving.

******

- 11 Prediction (V64-2) var bra som tvåa i debuten för oss men efter ett långt uppehåll var han sedan riktigt svag senast. Vi tror att han helt enkelt surnade till och inte ville något efter ett tufft lopp och på en svår bana. Han tränar annars mycket bra och det är en häst som absolut har kapacitet att vara med där framme i det lopp han startar nu, berättar Kevin Svedlund för dalatravet.se