V86 Onsdag 15 Augusti ESKILSTUNA

 

ANDELSSPEL I KVÄLL?

 

Jag har 2 olika prisnivåer på V86.

 TRAVMASENS  8 TAPPRA  kan köpas via denna länk. 88:-/andel

Max 25 andelar.

TRAVMASENS MONSTER för 264:-/andel, Max 10 andelar

Köp Travmasens tipsanalyser till V86 och V75 varje vecka, som publiceras i den lösenords skyddade fliken Travmasens Bonustips, kvällen innan spelomgången.   

Kostnaden är låga 150:-/månad, 250:- för 3 månader, eller 800:- för 12 månader, inkl.moms

 

 bankgiro: 520-1116  OBS! KOM IHÅG ATT SKRIVA ERT NAMN SOM REFERENS!!!!! 

OBS!!!!! KOM ÄVEN IHÅG ATT:

Meddela mig er email på travmasen@gmail.com när ni betalat så får ni inloggning direkt!

Annars har jag Swedbank  8166-1,  934 966 349-3

 

  

 

V86-tips från Vi Tippa

Tips till onsdagens V86-tävlingar.

V86 Eskilstuna 15 aug.pdf

 

 

1120_v86medandersson.jpg

Onsdag 15/8: V86 med Andersson

V86: ESKILSTUNA
Start: 19.20

SUPERJACKPOT 18 MILJONER

SPIKARNA
V86-5: 1 Mega Star är väldigt formstark och har ett drömläge. Ledning från start till mål!
V86-6: 7 Code Bon har kunnande för att gå långt, riktigt långt. Torskar knappast.

DRAGEN
V86-3: 8 Rubio såg förbättrad ut på alla sätt senast. Kan det vara dags för.
V86-4: 5 Undazzled Eyes är redo för en toppinsats. Måste jag lira!
V86-8: 4 Thelma de Glatigne öppnar hiskeligt snabbt. Hästen att slå för de övriga.

SKRÄLLARNA
V86-1: 11 Bacan Degato har styrkan för att plocka hem detta. Passas noga!
V86-7: 1 Final Dream är riktigt bra i ordning och kan öppna. Form för att slå till.

 

1120_anderssons_200.jpg

Eskilstuna ♦ lopp 4 (V86-2)
TVILLING: 6 FARLANDER AM och 11 ALFRED ZONETT
6 Farlander Am har bara svarat för starka insatser så här långt i karriären och 11 Alfred Zonett är välstammad som få och gör högintressant debut i ny regi.

 

 

 

 

Travmasen på besök på Tjomslands träningsanläggning. Med Jimmy och Alf Jonsson.

GP_180808_V86_Boden_Web.pdf  

 

 

 

annakarin_rajaribb.jpg

Inför V86/superjackpot: Dam-SM igen för Anna-Karin

En kusk att lita på.
Tillbaka i elden på allvar igen efter att ha blivit mamma fyra gånger om.
Sundsvallsbon Anna-Karin Jonsson laddar för finalen av Dam-SM i Eskilstuna på onsdag och är nöjd över att få chansen med betrodde Raja Ribb.
- Han var helt okörd när jag vann uttagningen med honom

Barnen har kommit i snabb följd för Anna-Karin Jonsson de senaste åren och hästarna har så klart kommit i andra hand.
Fyra barn på sju år – tvillingflickor 2013 - har det blivit då hon och maken Jimmy Jonsson bildat familj. Med yngsta barnet på två har paret kunnat börja jobba igen – heltid på Öystein Tjomslands svenska filial på Bergsåker.
- Ja, det är fulla dagar. Men jag har inte velat släppa hästarna, det är alldeles för roligt för det, säger Anna-Karin Jonsson.
Innan hon blev mamma både körde- och red hon en hel del och var en populär kusk i lärlingsloppet. Anna-Karin Jonsson växte upp i Norrbotten och flyttade ner till Sundsvall för jobbets skull som anställd av travtränaren Lars I Nilsson. Ulf Ohlsson har varit en annan arbetsgivare. 
Efter några nästan resultatlösa år som kusk och få starter börjar statistiken likna något igen. Anna-Karin har tagit fyra segrar, en andra och en tredjeplats på tio starter i år.
Tre av segrarna har kommit med svärfar Alf Jonssons kallblodiga sto Granetta. I juli fick hon chansen att köra Gävletränaren Kristofer Janssons Raja Ribb i ett uttagningslopp till Dam-SM hemma på Bergsåker.
- En mycket startsnabb häst som jag tog ledningen med och vi vann väldigt enkelt. Det kändes helt ”okört”, som man säger, en fin häst.

Känslan som med Airstrike
V86-omgången i Eskilstuna på onsdag lockar med en superjackpot och potentiella 18 miljoner kronor till en ensam vinnare med alla rätt.
4 Raja Ribb i V86-7 är ett givet streck. Ekipaget kommer att bli mycket påpassat i loppet - 2018 års Dam-SM-final med 100 000 kronor i förstapris.
Anna-Karin Jonsson har 47 segrar på 545 starter som facit i karriären och har varit med i Dam-SM vid två tidigare tillfällen med en tredjeplats som främsta merit.
- Bäst chans skulle jag väl ha haft med Airstrike (2005) som jag vann uttagningen med. Men jag hann bli avstängd före finalen, så det blev inget. Känslan då var också väldigt bra …och det är samma den här gången. Raja Ribb vann uttagningen väldigt lätt och vi fick ett bra läge nu. Så vi ser fram emot onsdagen, säger hon.

Skrällde i Sommartravet
Gävleproffset Kristofer Jansson köpte sexårige valacken Raja Ribb på internetauktion då hästen var tre år. Hästen hade då tagit en seger för uppfödaren Lutfi Kolgjini.
Hos Jansson har det blivit ytterligare tolv triumfer – varav den senaste var värd hela 300 000 kronor.
Tomas Pettersson körde Raja Ribb till seger i Sommartravets final i V75 i Rättvik. Gävletränarens största seger så här lång i karriären.
- Han har ju utvecklats hela tiden hos oss. Jag kände direkt den första vintern att det var en rejäl häst. Det bara gällde att få bort de där galopperna han sysslade med som treåring. Han var riktigt bra i Rättvik och om jag känner honom rätt kommer han att vara ännu bättre på onsdag, säger Kristofer Jansson.
Raja Ribb stod tufft inne i Sommartravets final med endast 40 000 kronor över en av tilläggsgränserna och slog några riktigt bra. Men han är ännu bättre nu alltså?
- Det har visat sig att han är som bäst då han ”tömts” riktigt i någon start. Han är inte som vanliga hästar att det kan sätta sig i huvudet när det blir lite tufft. Före den finalen hade han fått tre lopp då han gått i mål med gott om krafter och inte alls fått ta ut sig. Nu senast blev det en rejäl tömning och det gör att vi måste tro på hästen igen.
Nöjd över att ha Anna-Karin Jonsson som kusk?
- Hon körde väldigt bra på Bergsåker. Visserligen är hästen inte svårkörd men hon är ju van vid kallblod också och kan det mesta. Med googles-huvudlaget han fått på sig på slutet har vi hittat ännu en växel, och hon får sikta mot ledningen, en position där han tagit tolv av sina 13 segrar. Det blir barfota igen om banan passar och jänkarvagn.
Tuffast emot som du ser det?
- Både 2 Tropicana Ås och 3 Visa As kommer från fina prestationer – det blev faktiskt ett lite bättre lopp än jag trodde att det skulle bli. Men han slog ju bra hästar senast också. Med tanke på den form han har och utvecklingen han haft ska han ha en bra chans tycker jag.