V64 Måndag 17 Juni Halmstad
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MÅNDAG

 

 

Måndag 17/6: V64-tips till Halmstad

Dagens Spels tips till måndagens V64-tävlingar på Halmstad.

Tips till Halmstad

 

Spiken 10 Maserati Woodland (V64-4) har gjort
allt rätt på slutet och verkligen imponerat.
Nu gäller ett bakspår, men med ganska få
hästar till start ska det inte ha någon
avgörande betydelse. Toppchans igen och
vi spikar!

 

 

V64-1:

6 Gina Mearas har visserligen bara gjort två starter men har redan hunnit visa god talang. Senast gjorde hästen debut i sin nya regi hos Johan Untersteiner och trots en resa utvändigt ledaren sista varvet kunde hon avgöra knappt men säkert. Bra chans att ta andra raka segern. 1 Strangerinthenight har också börjat bra. Senast drog hon direkt till ledningen och gick sedan efter snabb slutrunda. Ett givet motbud. 8 Golden Girl D.T. fick ingenting med sig i den senaste starten men har före det visat goda takter och segrade bland annat i ett Breeders Crown lopp näst senast efter led-ning från start till mål. Den här gången är förutsättningarna annorlunda men trots tillägget skall hon återigen ses med chans. 5 Joyo kommer från seger och har också inlett fint

V64-2:

6 Vertigo N.P. har gjort en del starka insatser sedan han kom till Sverige. Näst senast segrade hästen på en fin tid och senast hade han ett svårt utgångsläge och hamnade sist utvändigt men avslutade starkt efter att ha klivit fram utvändigt ledaren varvet kvar. Räknas tidigt. 3 Quite E.Wood vann på Solvalla i den näst senaste starten och kommer från goda insatser. Tidigt bud. 10 Arapaho Ghostdance är kvick i benen och har visat fin form under våren. En av flera som kan utmana. 7 Callypigian var med i samma lopp som Vertigo N.P. och var ett par längder bakom i mål. Han har bra fart i benen och är ett tidigt bud.

V64-3:

5 Zeit Holz gjorde det bra under fjolåret men har inte fått så mycket med sig i årets två starter. Efter senaste loppet har stoet bytt regi och skall göra första starten för Laura Myllymaa och bör bevakas tidigt denna gång. 3 Maggie Cash inledde året starkt men har den senaste tiden varit ute i lite tuffare sammanhang, senast var det norska stjärnan Hillary B.R. som var överlägsen. Inte lika tuff konkurrens den här gången så chansen finns. 1 Miss Pixel är kvick i benen och har en passande uppgift framför sig. Inte helt ofarlig. 10 Domestic Ås var positiv senast.

V64-4:

10 Maserati Woodland var osäker inledningsvis men har stabiliserats och radat upp vinsterna. Det är en herre som är under utveckling och fortsätter han att sköta sig lika fint skall han ses med goda möjligheter att ta fjärde raka triumfen. 7 Ferrari inledde lite försiktigt men har utvecklats efterhand och loppen har verkligen fört fram formen för den här fyraåringen. Formula One-sonen kommer dessutom från seger på Vaggeryd och han kommer att hävda sig väl även här. 8 Key Mom är segervan och gör första starten för Jerry Riordan och är loppets outsider. 1 First One In har bara gjort fyra starter hittills men skött sig bra och plockat framskjutna placeringar. Är säkert med där framme igen.

V64-5:

Ett välfyllt lopp där det kan vara klokt att gardera en hel del. 13 Alonso Caesar är en segervan dansk herre som brukar göra det bra på svensk mark och var positiv i comeback senast. Visserligen är det många att runda men krånglar det inte på vägen skall han ha goda möjligheter att lösa det. 14 Zorn Brick är van att tävla i lite tuffare sammanhang och har visat nyttig form under året. Ett tidigt motbud. 3 Abbington gjorde det bra senast även om det var en bit bakom en imponerande vinnare. Läget ser tilltalande ut den här gången och han är en av flera som kan hävda sig. 5 Amazing Memory visade god form senast när han segrade på en fin tid. Formen är i zenit och möjligheten finns.

V64-6:

Ett rivigt snabblopp. 7 Com Milton ställs inför en uppgift som ser tilltalande ut. Hästen är snabb från start och efter två raka segrar visade han även full form i den senaste starten från svårt utgångsläge. Spåret är inte det allra bäst men skulle han hitta till ledningen utan att det är alltför kraftödande kan det mycket väl bära hela vägen. 9 J.J. galopperade visserligen bort sig i den senaste starten men visade fin form när hon segrade på Solvalla i starten före det. I rätt gångart finns kunnande att utmana. 4 Ferry Boko har visserligen inte vunnit i år men har visat nyttig form. Han har goda möjligheter att återigen vara bland de främsta. 5 Magic Happens och 8 Neelix är två grundkapabla hästar.

 

Travmasen och legenden Jori Turja som tränade världens genom tidernas bästa häst: VARENNE