V64 Måndag 21 Augusti MANTORP
 
 
 
 
 
 

MÅNDAG

 

 

 

 

 

 

Måndag 21/9: V64®-tips till Mantorp

Dagens Spels tips till fredagens V64®-tävlingar på Mantorp.

Ladda ned tips som pdf

 

SPIKEN

10 BALSAMINE FONT (V64-6) har stabiliserats och tagit tre vinster på de fyra senaste loppen. Hon har en spurt som är något alldeles extra och efter intrycket på slutet kan vi inte spekulera emot. Toppchans till ny vinst.

SKRÄLLEN

6 TI AMO FACE (V64-4) är van vid tuffare motstånd och formen är också bättre än vad raden visar. Galopperade senast under angrepp och tappade en bra placering. Värd ett streck!

 

V64-1

9 Pacific Face är en urstark häst som gillar att tävla på extremt lång distans. Han tog pengar i Åby Stora Pris och hängde med duktigt mot eliten senast i Sundsvall Open Trot. Helt annat motstånd nu och bör runda till vinst.
3 Hurricane Silas har visat bra styrka och kommer till start med lite missvisande programrad efter tuff matchning. Kan leda loppet länge.
5 Young da Vici trivs också med lång distans och gav ett färskt formbesked senast efter tidig attack till utvändigt ledaren.
10 Mellby Drake behövde genomköraren senast.

A: 9 B: 3-5-10-11-8 C: 6-2-4-1-7
 

V64-2

5 Greta Journey har tagit årets segrar från ledningen men det har blivit sporadiskt med starter. Står kvar i låg klass och från ett fint läge kan det bli ledning runt om igen.
10 Hillbilly Woodland fick avlägga maiden senast och övertygade i en spetsvinst. Sämre till nu men Joakim Lövgren förstärker.
7 Jeans'n Passion är startsnabb och brukar sitta bra med i loppen. Satt fast som femma och har inte haft marginalerna med sig. Tidigt bud.
4 Emma Rae drog upp spurten senast och gav ett gott formbesked.

A: 5-10-7 B: 4-6-9-8-11 C: 3-1-2

 

V64-3

10 Devs Definitif är en treåring som visat bra kunnande och sättet han vann på från utvändigt ledaren näst senast gav mersmak. Insatsen senast i Kriterie-kvalet räcker långt för kvällens uppgift. Bra chans.
5 Tidore Degato tog sin första seger nyligen och sprang då undan från ledningen på ett bra sätt. Kan spetsa igen och distansen är den rätta.
3 Mirakel Håleryd har visat uppåttakter i nya regin och skrällde efter en vass spurt näst senast.
4 Cognac Sisu är svårbedömd i comebacken. Vann två lopp från ledningen innan han blev borta.

A: 10-5-3 B: 4-2-9-12 C: 1-8-7-6-11
 

V64-4

1 You to Racer har blivit bättre under sommaren och spurten senast var hennes bästa insats hittills. Ulf Ohlsson upp och med läge att köra i ledningen är det hästen att slå.
5 Patricia Zaz har inte räckt till på slutet men samtidigt stött på tufft motstånd och går ner i klass den här gången. Står helrätt inne i loppet.
3 B.B.S.Lezzy rann undan från ledningen senast och gav ett fint formbesked. Det är fina förutsättningar igen.
7 C.R.Nobless följde med i attack på sista bortre senast och avgjorde snyggt fram till segern.

A: 1 B: 5-3-7-6-10-9-4-2-8 C: 11

 

V64-5

Högsta klassen och loppet är öppet. 1 Romanesque har varit väldigt bra då han visat sitt bästa hos Björn Goop men på slutet har han inte kommit till från svåra lägen. Bra chans.
4 Monark Newmen håller vi väldigt högt och han gick bra på rekordet näst senast. Är också härdad i tuffa sammanhang och kuskbytet noteras.
3 Jairo har visat stigande form och var nära att vinna från ledningen senast. Provar för spets igen och räknas tidigt.
9 Ural är fortsatt på väg uppåt men bakspåret gör det lite chansartat.

A: 1-4-3 B: 9-7-5-6-8 C: 2-10-11

 

V64-6

10 Balsamine Font har varit helt grym i sina felfria lopp hos Björn Goop och avslutningen näst senast på Solvalla var något av det svettigaste vi sett av en treåring i Sverige. Senast vann hon åkandes i en snabb spurt igen. Svårstoppad.
3 Globalizer var en överraskande storloppsvinnare näst senast och har visat kvalité för att utmana vår favorit.
5 Hidalgo Heldia har visat stor potential och inledde med fyra raka vinster. Svek senast men spetsläge och nu med lopp i kroppen.
8 Fire n'Fury gick bra bakom favoriten senast.

A: 10 B: 3-5-8-1-6-9-7-2 C: 11-12-4

 

V64® från Vi Tippa

Tips till kvällens V64®.

V64 Mantorp 21 september

 

 

 

 

 

V64-Tips:

Travmasen och legenden Jori Turja som tränade världens bästa häst genom tiderna: VARENNE

 

 

 

 

ANDERS ZACKRISSON GÖR SEGERGEST

Zackrisson: ”Ute på lite för djupt vatten”
- 4 Voyager West (V64-6/DD-2) är svårbedömd. Han hade tränat strålande innan starten senast på Visby och även varit jättefin i ett provlopp. I loppet var han svag utan att jag vet varför. Han är svårbedömd och möter för bra hästar. 12 Violin Brodda satt fast senast med gott om krafter kvar i ett kval till Stokriteriet. Hon kändes jättefin och gör så även efteråt. Från det här läget går det inte att ha några förhoppningar, vi slår ur underläge, säger Anders Zackrisson.

2_SVANTE_BATH_TUMME_MG.JPG

Båth: ”Håller fortsatt bra form”
- 9 Global Bootleg (V64-6/DD-2) provade senast att kvala in till kriteriet men hamnade lite på mellanhand där och fick ingenting med. Jag tycker ändå att han gjorde ett bra lopp i skymundan och visade att formen är fortsatt bra. Här möter vi åter tufft motstånd men skulle han få loppet då blir jag inte förvånad om han dyker upp i platsstriden. Barfota bak, inga andra ändringar skriver Svante Båth på sin hemsida svantebath.se

 

4-MARKUS-SEGERDEFILERAR-LJ.JPG

Svedberg: ”Ser onekligen bra ut”
- 1 You To Racer (V64-4) var bra senast och hon håller toppform. Förutsättningarna i kväll ser onekligen bra ut även om dom på tillägg kan komma in i matchen då det inte är så många hästar på start. Ohlsson bestämmer taktiken och You To Racer måste ha lite chans, säger Markus B Svedberg.

ROBERTSSON NIKLAS_GLAD_4041.JPG

Kalmartränaren Niklas Robertsson reser till Mantorp i angeläget ärende.
- 5 Tidare Degato (V64-3) är i bra form och har passande förutsättningar. Hon är snabb från start och trivs i ledningen så det vore ett plus om hon kom dit. Hon tävlar med en amerikans vagn och Björn kör för andra gången och det var ett tags edan och jag hoppas på lite effekt av det också. Jag kommer med förhoppningar, säger Niklas Robertsson.

Anton Sverre.jpg (1)

Sverre: ”Ska väl vara favorit”
- 1 Romanesque (V64-5/DD-1) var bra senast och avslutade starkt med full fart över mål. Han tränar på bra och möter väl ett gäng som han ska matcha om det klaffar. Spåret är bra och han är snabb från start.
- 10 Balsamine Font (V64-6/DD-2) har svarat för två mycket bra lopp och inget tyder på att hon ska vara sämre i kväll, hon tränar fortsatt starkt och utvecklas. Hon är ruskigt snabb och ska väl vara favorit även om det är tuffare emot den här gången, säger Anton Sverre.