V64 Måndag 21 Oktober HALMSTAD


  
 

MÅNDAG

 

 

 

 

 

 

 

 

V64-tips från Vi Tippa

Tips till kvällens V64-tävlingar.

V64 Halmstad 21 okt.pdf

 

 

Måndag 21/10: V64-tips till Halmstad

Dagens Spels tips till måndagens V64-tävlingar på Halmstad.

Tips till Halmstad 

SPIKEN

14 ILLUMINATI (V64-5) har ingen seger i
raden, men vi påminner om att det
handlar om en väldigt kapabel herre som
ska ses med toppchans att runda till seger!

 

Travmasen och legenden Jori Turja som tränade världens genom tidernas bästa häst: VARENNE 

 

 

MIKKO AHO 2.JPG

Aho: ”Gäller att komma till”
- 8 Callmesally (V64-6/DD-2) var bra senast och höll farten starkt hela vägen. Hon blev lite vass på sista långsidan och möjligen kostade det segern. Hon känns fin i träningen och jag tror på en ny bra insats. Läget är som det är och det gäller att komma till, säger Mikko Aho.

MIKAEL Å LINDEROTH
- 4 Brio Launcher (v64-2) gjorde ett hygglig lopp senast och jag var nöjd med honom. Han bör vara bättre nu och kan öppna snabbt bakom bilen. Kusken bestämmer taktiken, säger Mikael Å Linderoth.
 
MARKUS WALDMULLER.JPG

Waldmüller: ”Kapacitet finnes”
- 4 Ivana Boko (V64-1) blev rullig senast och galopperade bort en framskjuten placering. Hon känns fin i jobben och håller bra form. Hon är kvick från start och spåret passar och Marc kommer säkert att ladda och kommer han till spets så kör han nog där. Ivana Boko ska räknas.
- 7 Gaya de Pervenche (V64-4) var lite sämre än vi trott i första starten för oss då hon tränat bra. Hon gillade inte voltstart heller och tappade från start. Hon känns fortsatt fin i jobben och känslan är att hon kommer att göra en bättre prestation och kapacitet finns.
- 5 Kicki Lagö (V64-5/DD-1) är inte att lita på och det blev galopp senast. Hon har fart och trampar hon iväg felfritt är hon snabb ut. I ledningen strider hon bra och då kan hon säkert ge dom på tillägg en match, en outsider, säger Marcus Waldmüller.

HOBBY DE L'ITON MÅL 006.JPG

Aronsson: ”Han har hög kapacitet”
- 11 Hobby de L'Iton (V64-5/DD-1) var riktigt bra senast efter ett uppehåll. Han ska gå framåt en hel del med det loppet i kroppen. Detta är en jättefin häst med hög kapacitet som ska räknas igen även om det är tufft emot och många att runda, säger Sofia Aronsson.

JOHAN UNTERSTEINER I SULKY.JPG
Johan Untersteiner: ”Det är vingelrisk”
- 5 Ihagua F. Boko (V64-2) svek senast och borde kunnat bättre, kanske var distansen fel. Det blir någon justering med huvudlaget och han kommer att tävla med fast huva.
- 8 M.B.S. Pretty Girl (V64-4) fungerade inte på Solvalla och är åtgärdad efteråt. Jag ligger lågt den här gången och det kan bli skor på hovarna.
- 12 Stand By Ken (V64-5/DD-1) gjorde ett bra lopp på Åby och jag var riktigt nöjd med honom. Han fick ett knivigt läge och kan inte öppna bra från början och det är vingelrisk från start. Men om vi hittar ett bra läge kan han vara långt fram.
- 5 Ambon Degato (V64-6/DD-2) är bara medelsnabb från början och kan hamna illa till från det här läget. Hon har haft halsproblem till och från. Förhoppningsvis kan vi köra barfota och hitta ett vettigt läge, säger Johan Untersteiner.
 
PETER UNTERSTEINER.JPG

Peter Untersteiner: ”Måste köras snällt”
- 3 Global Wellness (V64-1) var alldeles för hetsig senast och galopperade. Hon känns fin och man ska inte nonchalera henne.
- 7 Ottens Flamma (V64-1) blek senast och hade skeva blodvärden. De är bra nu och vi provar igen. Hon är trög ut och lär hamna illa till.
- 8 Darah Bibo (V64-1) känns bra i jobben och är bra för sin klass. Hon är rejält tränad och det var synd med spåret.
- 6 Briljant Sensation (V64-4) jämn och bra och senaste insatsen är bara att glömma. Hon var ute på en dålig bana och skyggade till för ett annat ekipage. Formen är bra.
- 9 Strangerinthenight (V64-4) var Per Lennartsson var riktigt nöjd senast och hon känns fin efteråt. Strangerinthenight gör säkert ett bra lopp.
- 8 Eldorado Mearas (V64-5/DD-1) var positiv senast och gör fina lopp hela tiden numera, men han måste köras snällt. Men rätt lopp tar han ned en del till slut.
- 13 Ilona Håleryd (V64-6/DD-2) var blek i den senaste och var lite röd i halsen. Allt är bra efteråt och hon får smyga med.
- 14 Julia Af Solnäs (V64-6/DD-2) galopperade tidigt i Sto-SM när hon blev lite kort i steget. Vi provar igen och är hon som hon ska är hon riktigt bra, säger Peter Untersteiner.